BVC en seizoen 2021/2022 ?

Onder de huidige regels, die gelden t/m 19 september 2021, is het toegestaan om de BVC-wedstrijden te organiseren. Op 17 september maakt de regering nieuwe regels bekend voor de komende periode. De bedoeling is dat de regels versoepelen, maar dat is niet zeker en hangt af van de ontwikkeling van de corona-epidemie. We moeten daarom de nieuwe regels afwachten, voordat we definitief kunnen zeggen dat het BVC-Circuit doorgaat. Maar we hopen (en gaan er vanuit) dat het wel doorgaat.

Als het doorgaat, dan zijn er wel een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Voor deelname moet iedereen zich individueel van tevoren inschrijven via het formulier hier op deze website (gezamenlijke inschrijving via verenigingen is nu niet mogelijk). Dit formulier zal zo snel mogelijk beschikbaar komen na de beslissing of alles doorgaat. En het zal sluiten op 22 oktober, ’s avonds laat.

Opmerking:
De diverse pagina’s op deze website zijn niet actueel. Ze zullen worden bijgewerkt als de BVC doorgaat en zodra de aangepaste programma’s en parcoursen zijn vastgesteld.