Deelname en inschrijven

 

Deelname

Als je wilt deelnemen moet je je inschrijven. Je kunt inschrijven voor het hele circuit (alle vier wedstrijden), maar je kunt je ook inschrijven voor slechts een enkele wedstrijd (maar let op: deze enkele inschrijvingen tellen niet mee voor het eindklassement!). Omdat je voor het circuit-klassement minimaal drie wedstrijden moet hebben gelopen, kun je je tot en met bij de tweede wedstrijd voor het circuit inschrijven.

De organisatie heeft het liefst dat je gebruik maakt van de voor-inschrijving met het web-inschrijfformulier. Het web-inschrijfformulier is steeds tot de woensdagavond 20:30u vòòr elke aanstaande wedstrijd te gebruiken. Als het niet anders kan, na-inschrijven op elke wedstrijdlocatie is altijd mogelijk tot een half uur voor je onderdeel. Gebruik dan a.u.b. het na-inschrijfformulier dat je onderaan de pagina van de betreffende wedstrijd kunt vinden.

Deelname is op eigen risico.
Bij deelname ga je akkoord met de privacy-verklaring van de organisatie.

Inschrijfkosten

Categorie (indeling) Bij voor-inschrijven Bij na-inschrijven
• Voor het hele circuit, dus voor alle vier wedstrijden:
Pupillen €   6,00 € 12,00
Junioren €   8,00 € 16,00
Senioren, Masters, Recreanten € 10,00 € 20,00
• Voor een enkele wedstrijd:
Alle categorieën €   5,00 € 10,00

Hoe voor-inschrijven?

Jeugdleden van Arena:
Pupillen en junioren van Arena moeten op de gebruikelijke manier via Arena inschrijven, onder vermelding van: naam, adres, geboortedatum, Atletiekunie-lidnummer, onderdeel, wel/niet gehele circuit. Betaling van het inschrijfgeld gebeurt in dit geval bij de inschrijving aan Arena. Dit kan tot vrijdagavond 19 oktober bij Robert Dominicus <arena_jeugd(at)bvccircuit.nl>. (Senioren en masters van Arena moeten inschrijven via het formulier van deze website.)

Overigen:
• Alle andere atleten moeten het inschrijfformulier van deze website gebruiken. Betaling van het inschrijfgeld gebeurt in dit geval via automatische incasso door de penningmeester van Pallas’67. Deze inschrijving sluit woensdagavond 24 oktober, 20:30 uur.
• Verenigingen die gezamenlijk willen inschrijven (bijv. voor een groep pupillen en junioren) moeten ruim vòòr 19 oktober even contact opnemen met <pallas67(at)bvccircuit.nl> voor een speciaal MS-Excel inschrijfformulier. Tevens bieden we voor hen de mogelijkheid om na afloop van het circuit een mooi certificaat te ontvangen voor alle pupillen en junioren die in het eindklassement voorkomen.

Wel deelnemen, maar niet in Veenendaal?
Wil je wel aan het circuit deelnemen, maar je kunt niet in Veenendaal lopen? Schrijf dan liever later in: begin november opent het inschrijfformulier van deze website weer (tot woensdag 12 december) met de voor-inschrijving voor het circuit en ook de voor-inschrijving voor alleen Wageningen.