Deelname

Seizoen 2019/2020 – 48e Editie

De organisatie heeft het liefst dat je je van tevoren inschrijft. De meesten kunnen gebruik maken van de inschrijfformulier hier op deze website. Dit web-inschrijfformulier is steeds tot de woensdagavond 20:30u vòòr elke aanstaande wedstrijd te gebruiken. Als het niet anders kan, na-inschrijven op elke wedstrijdlocatie is altijd mogelijk tot een half uur voor je onderdeel. Gebruik dan a.u.b. het na-inschrijfformulier dat je op de pagina van de betreffende wedstrijd kunt vinden.

Hoe voor-inschrijven?

Jeugdleden van Arena:
Pupillen en junioren van Arena moeten op de gebruikelijke manier via Arena inschrijven, onder vermelding van: naam, adres, geboortedatum, Atletiekunie-lidnummer, onderdeel, wel/niet hele circuit. Betaling van het inschrijfgeld gebeurt in dit geval bij de inschrijving aan Arena. Dit kan tot de vrijdagavond een week voor de eerste wedstrijd, bij Alex Alberts of Manja van Munster, <arena_jeugd(at)bvccircuit.nl>. (Senioren en masters van Arena moeten inschrijven via het formulier van deze website.)

Overigen:
• Alle andere atleten moeten het inschrijfformulier van deze website gebruiken. Betaling van het inschrijfgeld gebeurt in dit geval via automatische incasso. Deze inschrijving sluit om 20:30 uur op de woensdagavond voor de eerste wedstrijd.
• Verenigingen die gezamenlijk willen inschrijven (bijv. voor een groep pupillen en junioren) moeten minstens twee weken voor de eerste wedstrijd contact opnemen met <pallas67(at)bvccircuit.nl> voor een speciaal MS-Excel inschrijfformulier. Tevens bieden we voor hen de mogelijkheid om na afloop van het circuit een mooi certificaat te ontvangen voor alle pupillen en junioren die in het eindklassement voorkomen.

Wel deelnemen, maar niet in Veenendaal?
Wil je wel aan het circuit deelnemen, maar je kunt niet in Veenendaal lopen? Schrijf dan liever later in: na de wedstrijd in Veenendaal opent het inschrijfformulier van deze website weer (tot de woensdag voor de wedstrijd in Wageningen) met de voor-inschrijving voor het circuit en ook de voor-inschrijving voor alleen Wageningen.