Deelnemerslijst BVC Ede 2018

Nu de voor-inschrijving is gesloten, zijn de startnummers voor de BVC-Ede toegewezen en is de deelnemerslijst inclusief de startnummers op de website gezet. Er zijn opnieuw een groot aantal inschrijvingen: 729. Daarna zijn er ook nog 75 deelnemers aan het NSK Cross!

Afhalen startnummers
De startnummers liggen klaar bij de tafel voor de (na-)inschrijving bij de Start/Finish bij het “Baron van Wassenaer” Monument.

Pupillen/junioren:

de startnummers liggen in enveloppen per vereniging, gesorteerd op categorie; een trainer of begeleider van de vereniging zorgt voor de veredeling onder de lopers;
– overigen
de startnummers liggen, gesplitst op pupillen en junioren, gesorteerd op nummervolgorde; onthoud je startnummer van de deelnemerslijst!

Senioren/masters:
de startnummers liggen, gesplitst op korte en lange cross en op geslacht, gesorteerd op nummervolgorde; onthoud je startnummer van de deelnemerslijst!

Na-inschrijven
Mocht je niet in de gelegenheid zijn geweest om voor in te schrijven, download dan hier het na-inschrijfformulier voor deze wedstrijd en vul het thuis vast in. Neem gepast geld (€5,-) mee om de inschrijfkosten te betalen.

Houd rekening met de nieuwe parkeerlocatie! Zie het nieuwsbericht