Deelnemerslijst BVC-Ede 2020

Nu de voor-inschrijving is gesloten, zijn de startnummers voor de BVC-Ede toegewezen en is de deelnemerslijst inclusief de startnummers op de website gezet. Er zijn een groot aantal voorinschrijvingen: 613.

Afhalen startnummers
De startnummers liggen klaar bij de tafel voor de (na-)inschrijving bij de Start/Finish bij het “Baron van Wassenaer” monument / Tunneltje onder de A12.

Pupillen/junioren:
– (pupillen) Arena, Astylos, AV 34, Climax, Liemers, Pallas 67, VAV;
– (Junioren) Arena, Astylos, AV 34, Climax, Ciko 66, Pallas 67, VAV:
de startnummers liggen in enveloppen per vereniging, gesplitst op pupillen en junioren, gesorteerd op onderdeel, achternaam en voornaam; een trainer of begeleider van de vereniging zorgt voor de verdeling onder de lopers;

– overigen
de startnummers liggen, gesplitst op pupillen en junioren, onderdeel, gesorteerd op achternaam/voornaam; onthoud je startnummer van de deelnemerslijst!

Senioren/masters:
de startnummers liggen, gesplitst op korte en lange cross en op geslacht, gesorteerd op achternaam/voornaam; onthoud je startnummer van de deelnemerslijst!

Na-inschrijven
Mocht je niet in de gelegenheid zijn geweest om voor in te schrijven, download dan hier het na-inschrijfformulier voor deze wedstrijd en vul het thuis vast in. Neem gepast geld (€10) mee om de inschrijfkosten te betalen. En kom op tijd!

Net als vorige jaar kan er weer worden geparkeerd op een terrein van Boederij Hoekelum. Het parcours is vanaf hier makkelijk te belopen via een aangegeven route van ongeveer 900m. Iedere chauffeur wordt dringend verzocht gebruikt te maken van deze parkeerlocatie en niet in de nabij gelegen woonwijk te parkeren. Volg a.u.b. de instructies van de verkeersregelaars. Fietsers en lopers kunnen gewoon direct naar de Start/Finish.

De weersvooruitzichten van zaterdag is fris en bewolk, maar geen regen.