Deelnemerslijst BVC-Veenendaal 2019

Nu de voor-inschrijving is gesloten, zijn de startnummers voor de BVC-Veenendaal toegewezen en is de deelnemerslijst inclusief de startnummers op de website gezet.

Afhalen startnummers
De startnummers liggen klaar bij de tafel voor de (na-)inschrijving op Kwintelooijen.
Pupillen/junioren:
– Arena, Astylos, AV 34, Climax, Liemers, Pallas 67, VAV:
de startnummers liggen in enveloppen per vereniging, gesorteerd op achternaam en voornaam; een trainer of begeleider van de vereniging zorgt voor de veredeling onder de lopers;
– overige verenigingen:
de startnummers liggen, gesplitst op pupillen en junioren, gesorteerd op achternaam/voornaam; onthoud je startnummer van de deelnemerslijst!
Senioren/masters:
de startnummers liggen, gesplitst op korte en lange cross en op geslacht, gesorteerd op achternaam/voornaam; onthoud je startnummer van de deelnemerslijst!

Na-inschrijven
Mocht je niet in de gelegenheid zijn geweest om voor in te schrijven, download dan hier het na-inschrijfformulier voor deze wedstrijd en vul het thuis vast in. Neem gepast geld mee om de inschrijfkosten te betalen.

Er zijn 483 voor-inschrijvingen. Het lijkt zaterdag een grijze, niet koude, herfstdag te worden. Het parcours is nog steeds pittig. Dus het wordt vast weer een mooie wedstrijd!