Deelnemerslijst BVC-Wageningen 2019

Nu de voor-inschrijving is gesloten, zijn de startnummers voor de BVC-Wageningen toegewezen en is de deelnemerslijst inclusief de startnummers op de website gezet.

Afhalen startnummers
De startnummers liggen klaar bij de tafel voor de (na-)inschrijving bij de Start/Finish aan de Koningslaan aan de kant van Oranje Nassau’s Oord.
Pupillen/junioren:
– Arena, Astylos, AV 34, Climax, Liemers, Pallas 67, VAV:
de startnummers liggen in enveloppen per vereniging, gesplitst op pupillen en junioren, gesorteerd op achternaam en voornaam; een trainer of begeleider van de vereniging zorgt voor de verdeling onder de lopers;
– overigen
de startnummers liggen, gesplitst op pupillen en junioren, gesorteerd op achternaam/voornaam; onthoud je startnummer van de deelnemerslijst!
Senioren/masters:
de startnummers liggen, gesplitst op korte en lange cross en op geslacht, gesorteerd op achternaam/voornaam; onthoud je startnummer van de deelnemerslijst!

Na-inschrijven
Mocht je niet in de gelegenheid zijn geweest om voor in te schrijven, download dan hier het na-inschrijfformulier voor deze wedstrijd en vul het thuis vast in. Neem gepast geld mee om de inschrijfkosten te betalen. En kom op tijd!

Met het groot aantal voorinschrijvingen is het extra belangrijk om met de fiets of gezamenlijk met de auto te komen, omdat voor parkeren de ruimte beperkt is. Voor de chauffeurs: volg de aanwijzingen op van de parkeerwachten!

De start en finish zijn iets verplaatst t.o.v. vorig jaar: ze zijn nu iets verder op de Koningslaan, bij de kruising met de Larixlaan (zie plaatje parcours).