Deelnemerslijst met startnummers Rhenen

Nu de voor-inschrijving is gesloten, zijn de startnummers voor de BVC-Rhenen toegewezen en is de deelnemerslijst inclusief de startnummers op de website gezet.

Afhalen startnummers
De startnummers liggen klaar bij het secretariaat in de tent naast de Finish.
Pupillen/junioren:
– Arena, Astylos, AV 34 (pupillen en junioren apart), Ciko, Climax, Hanzesport, Liemers, Lg Aart Stigter, Nijmegen Atletiek, Pallas 67, Statina en VAV:
de startnummers liggen in enveloppen per vereniging; een trainer of begeleider van de vereniging zorgt voor de veredeling onder de lopers;
– overigen:
de startnummers liggen gesorteerd op plaatsnaam; onthoud je startnummer van de deelnemerslijst!
Senioren/masters:
– Arena, AV 34, Astylos, Climax, Liemers, Lg Aart Stigter, Pallas 67, Statina, Tartletos en VAV : de startnummers liggen klaar in enveloppen per vereniging; graag zoveel mogelijk de nummers per vereniging onderling verdelen en de envelop weer afgeven op het secretariaat.
– overigen:
de nummers van de overige deelnemers liggen alfabetisch op achternaam; onthoud je startnummer van de deelnemerslijst!

Na-inschrijven
Mocht je niet in de gelegenheid zijn geweest om voor in te schrijven, download dan hier het na-inschrijfformulier voor deze wedstrijd en vul het thuis vast in. Neem gepast geld mee om de inschrijfkosten te betalen (5 euro).

Met het grote aantal voorinschrijvingen is het extra belangrijk om met de fiets of gezamenlijk met de auto te komen, omdat voor parkeren de ruimte beperkt is.

De weersvooruitzichten van zaterdag zijn goed. Het parcours is pittig, zoals het hoort bij de BVC. Dus wordt vast het een mooie wedstrijd!