T-shirts en startnummers, BVC-Rhenen

Jubileum T-shirts

Voor iedereen die is ingeschreven voor 20 november is er een mooi jubileum T-shirt, een speciaal gemaakt T-shirt ter gelegenheid van de 50e editie van het Bos en Vallei Cross Circuit. Je krijgt het T-shirt op vertoon van je startnummer. Alle startnummers t/m 1385 waren ingeschreven voor de 20e en krijgen dus een T-shirt. Heb je een startnummer hoger dan 1385, dan is er voor jou helaas geen T-shirt. Als je je T-shirt niet eerder af hebt kunnen halen, dan kan dat nu als laatste mogelijkheid bij de BVC-Rhenen (ze worden niet nagestuurd!). De T-shirts worden uitgereikt aan een tafel bij de ingang van het parcours aan de Autoweg. Je krijgt de maat die je bij het inschrijven hebt opgegeven, er wordt niet geruild.

Startnummers

De startnummers voor de nieuwe inschrijvingen (d.w.z. na de BVC-Ede) zijn inmiddels toegewezen en zijn te zien op de deelnemers-pagina. Heb je je startnummer nog niet eerder afgehaald of heb je een nieuwe inschrijving gedaan, dan kun je je startnummer afhalen aan een tafel bij de ingang van het parcours aan de Autoweg. Om het afhalen soepel te laten verlopen is het daarbij belangrijk dat je, als je aan de beurt bent, als eerste vertelt welke cross je loopt, pupillen-cross, junioren-cross, korte of lange cross, en daarna wat je achternaam is.

Ben je je startnummer kwijt, dan kun je een nieuwe aanschaffen voor 5 euro (contant en gepast te betalen).

Eénrichtingsweg

Voor de duur van de BVC-cross wordt de Autoweg officieel een éénrichtingsweg van oost naar west.

Weersverwachting

Het belooft zaterdag een grijze winterdag te worden met een kleine kans op wat regen en met temperaturen rond de tien graden en beetje wind.