T-shirts en startnummers, BVC-Wageningen

Jubileum T-shirts

Voor iedereen die is ingeschreven voor 20 november ligt er een mooi jubileum T-shirt klaar, een speciaal gemaakt T-shirt ter gelegenheid van de 50e editie van het Bos en Vallei Cross Circuit. Je krijgt het T-shirt op vertoon van je startnummer. Alle startnummers t/m 1385 waren ingeschreven voor de 20e en krijgen dus een T-shirt. Heb je een startnummer hoger dan 1385, dan is er voor jou helaas geen T-shirt. De T-shirts worden uitgereikt aan een tafel ergens bij de ingang van het parcours. Je krijgt de maat die je bij het inschrijven hebt opgegeven, er wordt niet geruild.

Startnummers

De startnummers voor de nieuwe inschrijvingen (d.w.z. na de BVC-Veenendaal) zijn inmiddels toegewezen en zijn te zien op de deelnemers-pagina. Heb je je startnummer nog niet in Veenendaal afgehaald of heb je een nieuwe inschrijving gedaan, dan kun je je startnummer afhalen aan een tafel vlakbij de ingang van het parcours. Om het afhalen soepel te laten verlopen is het daarbij belangrijk dat je, als je aan de beurt bent, als eerste vertelt welke cross je loopt, pupillen-cross, junioren-cross, korte of lange cross, en daarna wat je achternaam is.

Ben je je startnummer kwijt, dan kun je een nieuwe aanschaffen voor 5 euro (contant en gepast te betalen).

Weersverwachting

Het belooft zaterdag een droge, grijze winterdag te worden met temperaturen rond het vriespunt en weinig wind. Er is kans op gladheid en op mist, dus rij voorzichtig en vertrek op tijd.